Top filme 2019 – Topul filmelor care o sa apara in 2019!

adminianuarie 25, 2019

Top filme 2019 – topul filmelor care noi le asteptam anul acesta, indiferent cat de bine fac la Box Office sau cat de bine sunt vazute de critici.

1. Alita: Battle Angel – apare in cinematografe pe data de 14 februarie

Top filme 2019 - Topul filmelor care o sa apara in 2019! Online Subtitrat

Intr-un viitor nu foarte departat, Alita este o fata cyborg care este salvata de un om de stiinta si transformata intr-un soldat, care incearca sa-si reaminteaza propriul trecut. Acest viitor este unul post-apocaliptic, in care viata ca un cyborg este ceva normal, insa Alita are un creier uman si corp de cyborg, dar arata ca o adolestecenta de 14 ani. Ea este gasita de doctorul Ido, care cauta piese pentru cyborg, insa el o reconstruieste pe Alita si devine tatal ei.

 

 

 

2. Captain Marvel – apare in cinematografe pe 8 martie

Top filme 2019 - Topul filmelor care o sa apara in 2019! Online Subtitrat

Povestea o urmareste pe Carol Danvers (Brie Larson) care devine unul dintre cei mai puternici supereroi din univers care este prinsa in mijlocul unui razboi intergalatic dintre 2 rase de extraterestri. Inainte de a fii salvatoarea pamantului, Carol a fost un pilot de avioane pentru armata Statelor Unite. In urma unui accident ea si-a pierdut memoria, insa a fost “salvata” si reprogramata.

 

 

 

3. Shazam! – apare in cinematografe pe 5 aprilie

Top filme 2019 - Topul filmelor care o sa apara in 2019! Online Subtitrat           Billy Batson este un copil problematic de 14 ani care este orfan, primit de familia Vasquez cu ceilalti cinci copii care deja ii au in ingrijire. Mergand cu metroul, Billy se gaseste in alta parte a lumii de un vrajitor anti care ii da puterea de a se transforma intr-un supererou adult strigand cuvantul “Shazam!”. Pe langa ca este adult, supereroul are inima si creierul unui copil de 14 ani, iar el se distreaza si isi testeaza puterile.

 

 

4. Avengers: Endgame – apare in cinematografe pe 26 aprilie

Top filme 2019 - Topul filmelor care o sa apara in 2019! Online Subtitrat

A 4 a parte din Avengers, probabil si ultima cu line-up-ul actual al actorilor, este la un moment dificil al calatoriei lor. Tony Stark ramane blocat in spatiu si inregistreaza un mesaj pentru sotia lui, Pepper Potts care este posibil sa devina Rescue in acest film. Intre timp, Razbunatorii ramasi pe pamant, Capitanul America, Black Widow, Thor, Bruce Banner, Scott Lang (Ant-Man) incearca sa gaseasca un plan incat sa reverseze planul lui Thanos.

 

 

Categories
Distribuiri0

Lasa un comentariu

Name *
Nume si prenume
Email *
Adresa ta de e-mail nu va fi afisata