Vezi doar aici filme 2020 cu traducere in limba romana!

Top Gun: Maverick (2020) Online Subtitrat HD

Filmul Top Gun: Maverick (2020) online in romana este pregatit! Tot ceea ce trebuie sa faci este sa apesi pe butonul de play al filmului, iar filmul imediat va incepe.

Filme online subtitrate
Filme online subtitrate

Top Gun: Maverick online subtitrat, cu titlul in romana “Nu e vreme de murit” este un film de gen Acţiune din 2020. Se afla in regia lui Joseph Kosinski.

Dupa mai bine de treizeci de ani serviciu ca unul dintre aviatorii Marinei, Pete “Maverick” Mitchell (Tom Cruise), fiind un pilot de testare, el este curajos si nu ezita niciodata cand e vorba sa piloteze. El trebuie sa antreneze un grup de absolventi de Top Gun pentru o misiune specializata, pe care niciun pilot viu nu a vazut-o vreodata, Maverick il intalneste pe Bradley Bradshaw (Miles Teller), indicand apelul: “Cocos”, fiul celui mai bun prieten a lui Maverick si mai tarziu ofiterul de interceptare radar Nick Bradshaw, cunoscut sub numele de “gasca”. Confruntandu-se cu fantomele trecutului sau, Maverick este atras intr-o confruntare cu propriile sale temeri cele mai profunde.

Top Gun: Maverick(2020) film subtitrat

Vizionare placuta iti dorim!

Detalii despre film
Top Gun: Maverick (2020)

Genul: Actiune, Drama

Regizor: Joseph Kosinski

Actori: Tom Cruise, Jennifer Connelly, Val Kilmer

Etichete:

Comentarii Doresti sa adaugi un comentariu despre acest film?